Vanochtend maakte ik voor mijzelf dit verwenontbijt met mango en chocolade! Afgelopen weken ging ik al aan de slag met de Australian Crunchers die ik toegestuurd had gekregen als persbericht. Het leek mij leuk om te kijken of er iets mee te maken was. In gebak en koekjes kun je dit soort lekkernijen goed verwerken maar wat kun je er nog meer mee doen? Per slot van rekening had ik 3 zakjes gekregen en had ik jullie 3 recepten beloofd. Met het laatste zakje, de Australian Crunchers Pecan Milk Cacao maakte ik dit ontbijtje. Supersnel klaar en ik moet zeggen best lekker zo’n begin van de dag!

Ontbjit voor 1 persoon

125 g kwark 0% vet
½ mango, in stukjes
30 g homemade granola
3-4 Australian Crunchers Pecan Milk Cacoa, grof gehakt

Verdeel de kwark, de mango, de granola en Australian Crunchers over een kom en smullen!

Bereidingstijd: ± 10 minuten

Tip
Je kunt de Crunchers ook vervangen door grof gehakte pecannoten en fijngehakte chocolade of cacao nibs.