DE CULINAIRE PROFESSIONAL

HET RESULTAAT SMAAKT ALTIJD NAAR MEER

Een culinaire professional die bedrijven in de foodbranche en tijdschriften ondersteunt, adviseert en verder helpt? Dat is Marijke’s Media Keuken. Met meer dan 25 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met eten, drinken, kooktechnieken en culinaire trends schrijft Marijke recepten, ontwikkelt nieuwe producten, kookt, coacht en realiseert culinaire producties. Of het nu een eenvoudig recept is of een complete culinaire (product)campagne, het resultaat smaakt altijd naar meer.

Receptontwikkeling

Als echte culi zit Marijke niet stil. Zo ontwikkelt ze zelf en in opdracht nieuwe recepten en producten. Zoals recepten passend bij het seizoen of bij het thema van een tijdschrift, recepttips voor op foodverpakkingen, receptkaarten, kookboeken of recepten om andere, nieuwe mogelijkheden van een product beter onder de aandacht te brengen. Wat ze ook ontwikkelt, het is altijd afgestemd op de kennis en kunde van de doelgroep zodat iedereen een lekker gerecht kan opdienen.

Culinair conceptontwikkeling

Moet er een nieuw culinair concept ontwikkeld worden? Schakel dan Marijke’s Media Keuken in. Themaproducties van tijdschriften vult ze redactioneel in met recepten, interessante artikelen, interviews met leveranciers en telers, aantrekkelijk vormgegeven productinformatie en veel meer. Maar ook het restylen van oude concepten, de ontwikkeling van verpakkingen of een nieuw kookboek creëren als relatiegeschenk of voor een speciale productgroep. Marijke realiseert het smaakvol, van idee tot en met de vormgeving en uitwerking.

Kookvideo’s en SEO-recepten

Ook in de digitale culinaire wereld is Marijke thuis. Voor websites van A-merken in de foodindustrie realiseerde ze kookvideo’s en optimaliseert ze recepten zodat deze geheel SEO-proof zijn. Met de juiste zoekwoorden en tags schrijft en herschrijft ze de recepten op zo’n wijze dat ze via Google gevonden worden. Daarbij houdt ze ook culinaire websites en databases actueel en controleert ze de online content.

Foodfotografie & Styling

Er zijn weinig branches waarin beeld en een aantrekkelijke weergave van de producten zo belangrijk zijn als in de foodindustrie. Goede foodfotografie en de juiste styling laten het water al in de mond lopen en maken een recept of product heel aantrekkelijk. Het spreekt dan ook voor zich dat ook dit facet in culinaire producties door Marijke’s Media Keuken wordt uitgevoerd. Soms door Marijke zelf, soms door andere foodfotografen en stylisten die zij inschakelt.

Meer weten over succesvolle culinaire producties?

Kortom, bij Marijke’s Media Keuken vind je alle ingrediënten voor een succesvolle culinaire productie. Naast haar jarenlange eigen ervaring met food en media heeft ze ook een uitgebreid netwerk dat ingezet kan worden om grote en kleine opdrachten te realiseren. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie of om eens kennis te maken.

BEKIJK HET RUIME AANBOD VAN MARIJKE’S MEDIA KEUKEN. DE CULINAIR SPECIALIST OP HET GEBIED VAN KOKEN EN LEKKER ETEN.