Twee weken geleden, kreeg ik de persuitnodiging voor de presentatie van Sharing moments een door culinaire duizendpoot, levensgenieter en vervent verzamelaar van bijzondere serviezen Janny van der Heijden ontworpen servies! Op de uitnodiging een stralende Janny met en stapel servies waarbij een prachtige blauw-witte theepot gedecoreerde met parkieten tulpen de eye-catcher was.

Helaas kon ik niet bij de officiële presentatie aanwezig zijn maar inmiddels heb ik het hele servies mogen bewonderen. Wat een prachtige stijlvol servies heeft Janny samen met New Edition ontwikkeld. Het servies heet ‘Sharing moments’ omdat er volgens Janny niets mooier is dan dierbare momenten delen en bij Janny gaat dat vanzelfsprekend gepaard met samen aan tafel genieten van een lekkere maaltijd.

Sharing Moments is een spannende combinatie van een klassieke bloemenmotief in combinatie met strak en gestileerd uitgevoerd in blauw en wit. Alle 27 onderdelen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Met zo’n servies in huis is je tafel nooit hetzelfde gedekt.

Alle onderdelen kunnen los gekocht worden. Van een tulip kop voor € 4,95 en een stripes diep bord voor € 8,95 tot de tulip theepot voor € 39,95. En er zijn ook bijpassende tafellopers, theedoeken, schort, pannenlap en ovenhandschoen te koop.

Dat ik niet de enige ben die verrukt is van ‘Sharing moments’ blijkt wel uit het feit dat het servies al binnen een week uitverkocht was. Gelukkig heeft Janny mij verzekerd dat het snel weer aangevuld zou worden en via de bijenkorf.nl en bijenkorf.be kunnen alle onderdelen gewoon besteld worden.

Sharing moments is exclusief te koop bij de Bijenkorf en bij de Bijenkorf online dan wordt het ook nog eens gratis thuisbezorgd!